ČIŠČENJE ŽLEBOV

Neočiščeni žlebovi so vzrok za plesen in vodne madeže na stenah

Izvajamo čiščenja in sanacijo vseh predelov žlebov in drenažnih sistemov

Čiščenje žlebov opravljamo na bivalnih, industrijskih in poslovnih objektih.

Zamakanje žlebov povzroči mokre madeže in zamakanje na fasadah kar vodi v nastanek plesni in alg na objektu. Stoječa voda v žlebu zaradi teže nabrane vode lahko povzroči posedenost lege žleba in tako spremeni padec in funkcionalnost žleba.

Čiščenje žlebov - naša prednost

Odvisno od težavnosti projekta za namen čiščenja žlebov in vertikalnih cevi ter dostopanje do samega žleba za pomoč pri čiščenju uporabljamo dvižne košare , gradbeni/premični oder , lestve , vrvno tehniko.

Večino žlebov, vertikal in meteornih napeljav za lažje razumevanje vzroka zastajanja vode po potrebi lahko pregledamo s kamero.

rhdr

V kolikor ob samem čiščenju žlebov oz. pregledu ugotovimo, da prihaja do nepravilnosti, ki povzročajo zamašitve vertikal oz. nabiranje tujkov v žlebu jih po potrebi saniramo.

Vzrok za zamašen žleb je v večini primerov posledica visokega drevja v bližini objekta, gnezdenja ptic, odkrušenih strešnikov… Vzrok za zamašitev vertikal pa se velikokrat pojavi v napeljavi meteornih voda v tleh kjer pride do posedanja meteornih cevi, vdora korenin v cev , zamaknjenih cevi zaradi premikov tal, sesedenega jaška …

Poskrbite, da majhen problem ne povzroči velike škode!

Pokličite nas in z veseljem priskočimo na pomoč!

Dosegljivi 24/7 na območju celotne Slovenije

Scroll to Top